Мама Дана Балана святкує День народження: що відомо про артистку та чи готова вона до невістки Тіни Кароль?

Дан Балан отримав шалену популярність в Україні завдяки проекту "Голос країни". На шоу приїздила і його мама, яка сьогодні святкує 63-річчя.

Людмила Балан, так звати матір відомого молдавського мачо, майже все своє життя присвятила мистецтву. Вона займається на лише співами, а й має досвід ведення телепередач. Досягти висот у шоу-бізнесі їй допомагає профільна освіта – Людмила має фах магістра в області мистецтва.

Людмила Балан
Людмила Балан. Матір Дана Балана. Фото взято на просторах мережі. 

Дитинство у жінки складалося не солодко: її батька за часів Сталіна відправили етапом до Сибіру. Родина жила тривалий час під клеймом близьких “ворога народу”, втім згодом держава реабілітувала чоловіка. Балан змогла закінчити факультет журналістики Державного університету Молдови, а дебютувала на телебаченні у 19 років і протягом десяти років працювала у національній телекомпанії “Молдова-1”.

Втім душа дівчини прагнула музики та Людмила вирішила себе спробувати й у цій сфері. Дебютувала жінка у 2013 році та зараз активно займається творчістю. У її репертуар є поп-треки та народні пісні.

З українським глядачем знайомиться жінка у десятому сезоні шоу “Голос країни”, одним із суддів якого був її син Дан Балан. Тут і починається найцікавіше.

Людмила Балан і Тіна Кароль

Тіна та Дан добре провели час поки молдавська виконавиця співала. Емоцій не приховати.

Вона з’явилася на сцені разом з Тіною Кароль на піку чуток про роман нашо поп-діви з молдавським мачо. Видно у кадрі було, що артистка прихильно ставиться до жінки.

Людмила Балан і Тіна Кароль на одній сцені.

Жінка обійняла зіркову тренерку, чим підігріла чутки про роман Тіни з Даном. Втім, Людмила продовжує берегти мовчання та не розповідає прихильникам про стосунки сина з українською співачкою.

Схожі статті