Влад Яма та його дружина не витримали першої кризи, стосунки дали тріщину: чого пара не змогла подолати?

Влад Яма вперше поділився деталями особистого життя.

Влад Яма особливо старанно охороняє своє особисте життя від сторонніх очей. Умінню артиста  приховати все таємне можна тільки позаздрити. Адже декілька років ніхто не знав про обраницю Влада і ще декілька про те, що в нього народився синочок.

Знайомство

Танцюрист разом з дружиною завітали на інтерв’ю до журналістів програми, яка транслюється на каналі “1+1” “Життя відомих людей”. Саме там зірки розповіли про перше знайомство та першу кризу, яку вони не змогли подолати.

Так, Влад розповів, що Ліліана сподобалося йому одразу. І хоча він точно знав, що хоче вступити в стосунки жінкою, дуже боявся підійти до неї та познайомитися. Таким чином, він домовився з друзями, які й познайомили молодих людей. Дівчина відверто не знала, хто такий Влад. Це зачепило зірку, але надало йому більше мотивації. Пара стала зустрічатися, але ненадовго.

Розлука

За словами Влада Яма, у пари був період кризи, який вони не змогли подолати: їм просто знадобилося почати все спочатку. Так, через ревнощі, сварки та конфліктне світобачення молоді люди не змогли втримати стосунки та прийняли рішення розійтися.

Яма розповідав, що навіть плакав сидячи за кермом, А Ліліана втекла до іншої країни від спогадів. Врешті-решт чоловік здався і почав надзвонювати колишній дівчині, яка вирішила провчити його та не брала трубку. Це було правильним рішенням, вважає зірка, адже він мав завоювати жінку і в результаті він це зробив. Зараз пара як ніколи щаслива та виховує єдиного сина. Та звісно труднощі не залишилися позаду.

Схожі статті