Як виглядає маленький син турецького красеня з “Величного століття” Бурака Озчивіта: майбутній серцеїд

Новина про народження маленького Карана дійсно поставила усі турецькі ЗМІ на вуха! Навіть важко уявити скільки коштували перші знімки малюка...

Після участі в серіалі “Величне Століття” в ролі мужнього і прекрасного Малкочоглу Балі-бея ні у кого не залишилося сумнівів у блискучому майбутньому Озчівіта. Актор одразу був запрошений вже на заголовну роль Кямрана в массштабному проекті “Корольок – пташка співоча”, де і відбулося доленосне знайомство з Фахріє Евджен, яку на той час вже називали турецькою Монікою Белуччі. Серіал, на жаль, не виправдав очікувань і проект закрився, але зіграв значну роль у житті суперзірок турецької кіноіндустрії.

Одруження Бурака та Фахріє

Одруження знаменитостей, на жаль, було затьмарено скандалом. На той час актор приймав участь в самому успішному та рейтинговому серіалі під назвою “Чорне кохання” і фанати почали створювати плітки про роман Озчивіта з його партнеркою Несліхан, яка мала побратися у той самий відрізок часу, що й наша пара. Однак її весілля відбулося раніше. Який же гвалт піднявся, коли глядачі побачили на Фахріє таку саму весільну сукню, що й в Несліхан!

Первісток Озчивітів

Незабаром на світ з`явився хлопчик на ім`я Каран. Перші фотографії малюка декілька місяців посідали чільні рядки трендів в соціальних мережах та не сходили з заголовків.

Малюк зумів увібрати усі помітні риси обох батьків і неможливо встановити, на кого ж більше схожий хлопчик.

Варто додати, що пристрасті навколо подружжя не вщухають. Так, на новорічні канікули сімейство помітили в одному з торгівельних центрів Бодрума з Караном на руках, і настрій в батьків був, мяко кажучи, не з кращих.

Через неділю вони знов зайняли усі заголовки авторитетних ЗМІ. Озчівіти так сильно сварилися, що весь готель чув вночі звинувачення Фахріє. Наступним ранком Бурак та його дружина повернулися в Стамбул різними рейсами.

Зараз новин стосовно імейства немає. Актор знаходиться на зйомках проекту “Заснування Осман”, а Фахріє виховує сина та знімається для реклам.

Схожі статті