Чоловік найбагатшої співачки Камалії обвів її навколо пальця: “Кажуть вам, що їдуть у відрядження, а самі…”

Камалія не стала приховувати того, що приховав від неї Захур.

Підприємець пакистанського походження Мохаммад Захур заробив капітал, продавши заснований ним в Україні металургійний бізнес на піку цін на метал в 2008 році. Після цього він інвестував в нові напрямки і не шкодував грошей на розкрутку своєї коханої дружини – співачки Камалії. Його статки оцінили в 180 мільйонів доларів.

Жарт від серйозної Камалії

Камалія є активним користувачем соціальних мереж. Її сторінка налічує понад 200 тисяч підписників. Українська виконавиця часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя і новими знімками зі світських заходів. А нещодавно Камалія розповіла, як її 65-річний чоловік-мільйонер Мохаммад Захур зробив щеплення від коронавируса в Лондоні, і опублікувала відео з 65-річним чоловіком.

“Захур-Лондон-Вакцина. Всі чоловіки – обманщики. Вони кажуть вам, що їдуть у відрядження, а насправді … їдуть, щоб їм зробили щеплення. Більш того, Захур не говорив мені про це до сьогоднішнього дня, хоча був у будинку весь тиждень “, – зробила допис Камалія під фотографією.

Нагадуємо, що рік тому заслужена артистка України і володарка титулу “Місіс Світу 2008” Камалія поділилася з шанувальниками сумною новиною. Зірка повідомила про ускладнення коронавіруса у свого чоловіка, мільярдера Мохаммада Захура. У Facebook 43-річна співачка написала, що на 18-й день боротьби з COVID-19 65-річному мільярдерові стало гірше. В Олександрівській лікарні в Києві Захуру зробили КТ, яке показало до 40% ураження легень. Лікарі призначили чоловікові нові антибіотики. Та на щастя все обійшлося.

Схожі статті