Оля Полякова поглузувала зі спортивних тренувань: пішла у зал, надівши корону та влаштувала сміливі танці

Оля Полякова знову не посоромилася показати свої принади.

Одна з найбільш екстравагантних співачок української естради знову продемонструвала нову “вихідку” своїм прихильникам на сторінках соціальних мереж.

Артистка в жартівливому тоні продемонструвала процес тренування у спортивному залі. До речі, як саме опинилася Оля там залишається загадкою, адже наразі в Києві всі спортзали та фітнес-центри зачинені у зв’язку з карантинними обмеженнями. У коментарях прихильники Полякової припустили, що відео зняли під час зйомок кліпу або ж хизувалася співачка на камеру до введення обмежень.

“Як вам моє ранкове тренування?” — підписала артистка свої нові відео.

Полякова не соромиться своїх форм

Здивував користувачів мережі, у першу чергу, зовнішній вигляд зірки. 37-річна Полякова продовжує епатувати фанатів своїми нарядами.

У новому відео Оля займалася на біговій доріжці та тренувалася з гантелями на високих срібних підборах і в короткій сріблястій мінісукні з декольте. Головною прикрасою цього образу стала корона на голові.

Деякі користувачі мережі жартома підкреслили, що корона не лише підтверджує статус “Головної суперблондинки України”, а й стала невід’ємним атрибутом Олі, так само, як колись таким стала головний убір із зіркою у Вєрки Сердючки. Інші ж підкреслюють, що Полякова проміняла на корону свою головну фішку — кокошник.

У своїй більшості коментатори зійшлися на тому, що артистка виглядає просто чудово:

  • “Олю, ви богиня у спортзалі”;
  • “Бідні чоловіки, як вони витримують. Тут навіть у мене “метелики””;
  • “Ну просто принцеса”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті