Донька Ольги Сумської і Віталія Борисюка розповіла, що їй доводилося терпіти від однокласників та вчителів

Навіть у заможних бувають проблеми у спілкуванні та прийнятті колективом.

Актриса Ольга Сумська щаслива у другому шлюбі і є матір’ю двох дітей. Перший союз, в якому чоловіком Ольги був колега Євген Паперний, протримався 4 роки. За словами виконавиці, вже при першій зустрічі з майбутнім чоловіком вона зрозуміла, що їм судилося бути разом.

Шлюб Сумської з Віталієм Борисюком та народження Анни

Відносини з Паперним розвивалися стрімко, незважаючи на 16-річну різницю у віці. У цьому шлюбі народилася первісток Антоніна Паперна, яка пішла по стопах батьків і сьогодні робить кар’єру в Росії. Особисте життя Сумській отримала щасливе продовження відразу ж після розлучення: молода актриса вийшла заміж за колегу Віталія Борисюка. Пара познайомилася на репетиції вистави в Театрі російської драми і не розлучається досі. У 2002 році у закоханих з’явилася дочка Анна Борисюк.

Цькування в школі

Нещодавно молодша донька 54-річної акторки Ольги Сумської та її чоловіка Віталія Борисюка, Анна Борисюк, дала відверте інтерв’ю журналістам програми “Зірковий шлях” на телеканалі Україна. У сюжеті вона розповіла про знущання в школі, про відносини з старшою сестрою Тонею Паперною та навчання.

Зараз зіркова донька вчиться на другому курсі Київського Національного Університету театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого. Саме там вчилася уся династія Сумських, якій вже більше 150 років. Здавалося б дівчина повинна була стати зіркою школи. Однак усе сталося навпаки. В учбовому закладі вона стала об’єктом знущань не тільки від однокласників, але зі сторони вчительського складу. Про те, дівчину цькували вона вирішила розповісти лише по закінченню школи.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.