Суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма стане телеведучим: Юрію Горбунову та Осадчій доведеться посунутися

У якості судді Влада Яму ми бачили довго. А що на рахунок телеведучого?

Влад Яма починав як звичайний танцюрист у програмі “Танці з зірками”. Глядачі добре його запам’ятали у першому сезоні і він, як і Олена Шоптенко, зміг пробити собі шлях до шоу-бізнесу завдяки каналу “1+1” та любові аудиторії. Згодом ми змогли його побачити у якості судді на таких шоу, як “Танцюють всі”, “Танці з зірками”, “Ліга сміху” і багато інших. Хореографію він займатися, тим не менш, не покинув.

Зразковий шоумен

Зараз він є зразковим сім’янином. У нього є прекрасна дружина Лілія, з якою він пережив романтичну історію кохання. Разом вони виховують сина Леона. Хлопчика довгий час приховували від глядача, однак зараз наважилися показувати і привчати до публічності. Родина любить подорожувати та розважатися. Тому на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram можна побачити безліч публікацій з різноманітних країн  світу, парків розваг, атракціонів, музеїв тощо. Тобто слідкувати за ними весело.

Влад Яма – телеведучий

Сьогодні на сторінках представників каналу “1+1” з’явився один і той самий схожий запис. Нібито канал запускає такий собі експеримент під наз-вою “Твій день”. До тексту була прикріплена наступна фотографія.

Судячи з неї, можна припустити що Влад Яма дійсно стане телеведучим, адже він підписаний як телеведучий і постав поруч з іншими зірками тележурналістики, які вже встигли засвітися на інших проектах.

Ведучі шоу обіцяють пять годин прямого ефіру, приємні враження та емоції. Що ж, побачимо!

Схожі статті