Хто оточує Андрія Данилевича: все, що відомо про дружину та дітей ведучого – біографія, фото, цікаві факти

Андрій Данилевич добре відомий глядачеві стоячи на сцені, але в родинному колі його можна навіть не впізнати.

Щодня в будні на телеканалі “Інтер” виходить популярна передача “Стосується кожного”. Її веде молодий талановитий журналіст, відомий в кожній українській родині, Андрій Данилевич. Йому доводиться розповідати в ефірі безліч історій про різних людей, як про тих, хто здатний захопити своїми прекрасними вчинками, так і про тих, хто здійснив безліч помилок.

Телеведучому рейтингової програми майже кожен день доводиться розповідати глядачам про перипетії і різних складних ситуаціях в чужих сім’ях, але мало кому відомо про сім’ю самого журналіста.

Родина Андрія Данилевича

Особисте життя і все, що становить його існування, крім проекту, зазвичай зіркою ретельно приховується. Таким чином він намагається вберегти близьких від зайвих пліток.

Андрій Данилевич з дружиною та сином

Проте, журналістам вдалося дізнатися, що їх знаменитий колега одружений і щасливий. Інформація про його дружину Тетяну Данилевич не розголошується.

Андрій Данилевич з дружиною, Тимофієм і новонародженим Іваном.

У пари троє дітей-хлопчиків: Тимофій, Іван і ще один малюк. Журналіст розповів в одному зі своїх інтерв’ю про те, що Тимофій росте дуже товариським. Виявляється, з ним дуже цікаво подорожувати: всюди – на митниці, в літаку. Крім комунікабельності, Данилевича дивує незвичайно дорослий усвідомлений погляд сина. Уже в такому юному віці дитина починає проявляти характер.

Чи збирається родина народжувати дівчинку, на жаль, невідомо. До речі, Андрій Данилевич, як і Григорій Решетник є багатодітним батьком хлопчиків.

Схожі статті