Потапу публічно “влетіло” від Андрія Бєднякова: ведучий спитав у чоловіка Каменських за її гіркі сльози

Настя Каменських ридала на камеру, а дісталося за це Потапу.

Нещодавно на платформі YouTube вийшла третя серія нового реаліті-шоу Насті Каменських “Дівчата рулять”. Проект популярноі співачки потихеньку набирає обертів і збирає доволі велику кількість переглядів. Серед глядачів реаліті є навіть зірки. Як наприклад, Андрій Бєдняков, який поділився враженнями саме з чоловіком Каменських Потапом.

Потапа відчитали за сльози Насті Каменських

Так, у третій серії шоу Настя Каменських разом з мамою та подругами вирішили завітати на древній ритуал, щоб позбавитися страхів та сумнівів, які тиснуть на їхню душу. Дівчата не очікували такого розвитку подій, але темрява, у який проводився стародавній мексиканський ритуал справив на них незабутнє  враження. Спочатку Аня вибігла з шатра вся у сльозах і намагалася пройти до себе вмиваючись холодною водою. А слідом за Андрійчук вийшла і сама Настя, яка також відчула на собі тиск темряви.

Дівчата багато плакали і довго не могли прийти до тями. Андрій Бєдняков оцінив сюжет серії і пожалів Настю. Тому Потапу влетіло за те, що не вгледів за коханою. Андрій опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик та запитав у Потапа, куди він дивиться.

Скріншот stories Андрія Бєднякова.

Нагадуємо, що Настя Каменських після смерті батька довго не могла прийти до тями та навіть страждала від панічних атак. Саме тому вона вирішила влаштувати собі та дівчатам перезавантаження та відправилася до сонячної Мексики на зйомки нового проекту під назвою “Дівчата рулять”. Компанія ділиться враженнями від подорожі та весело проводить час. Серії невеличкі, але дуже змістовні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.