Андрій Данилко розшукував своє перше кохання більше 30 років і віднайшов. Хто ця жінка і як вона живе тепер?

Поки його підозрювали у нетрадиційній орієнтації, він шукав своє перше кохання.

Андрій Данилко досі холостякує. Шанувальники вже стомилися чекати на той день, коли зірка заявить про те, що знайшов свою долю. І навіть плітки про його нетрадиційну орієнтацію усіх втомили — що неймовірно важко зробити з публікою. Фанати звикли до того факту, що артист не буде афішувати своє особисте життя і не чекають від нього відкриттів. Однак, Андрій Данилко три роки тому відкрив душу країні.

Перше кохання Андрія Данилка

Коли Андрію було всього 11 він поїхав до літнього табору. Там він познайомився з дівчиною на ім’я Валентина Васько. Хлопчик закохався. Все, що залишилося в Андрія від неї, це одна фотографія на згадку. Пройшло 30 років і Вірка Сердючка виступала на весіллі. Виявилося, що весілля доньки Валентини та її зятя, який вмовив жінку поговорити з артистом.

Валентина Васько

Зараз Валентині 42 роки. Вона заміжня вдруге, має 4 синів і 1 донечку. Працює економістом. Живе у приватному домі на Сумщині і має великий город. Стосовно Андрія Данилка зізнається чесно – почуттів до нього не мала і перше кохання зустріла набагато пізніше. Для неї це був лише товариш, який залишився далеко в минулому. На питання про творчість Вірки Сердючки чесно відповіла, що їй не подобається. Вона не розуміє творчість чоловіка, який переодягнувся у жінку.

Нагадуємо, що досить довгий час Андрія Данилка та Інну Білоконь підозрювали у романі. Стосунки так і не підтвердилися. Інна, тим часом, заміжня і має дітей. В одному з інтерв’ю артист підтвердив стосунки з жінкою, але дав зрозуміти, що просто ляпнув не подумавши. Робити з цього якісь висновки чи ні, справа глядача.

Схожі статті