Слава Камінська зізналась, що вживала заборонені речовини: після розпаду “НеАнгелів” правда виходить назовні

Виявляється, що популярні чутки про учасниці гурту були цілковитою правдою.

Після розпаду популярного музичного гурту НеАнгели, від колишніх учасниць та його продюсера Юрія Нікітіна постійно надходять нові деталі професійного життя Слави Камінської та Вікторії Сміюхи.

Чутки

Навколо дівчат постійно ходили чутки, і багато з них були шокуючі та скандальні. Для того, щоб зберегти авторитет проекту, солістки заперечували неприємні здогадки фанатів. Однак, як то кажуть, диму без полум’я не буває. Інсайдери постійно зливають інформацію про зірок журналістам. А через час ця інформація, або підтверджується, або ж повністю зникає з мережі та пам’яті чутливих шанувальників.

Слава Камінська вживала наркотики

Так, навколо Слави Камінської постійно ходили чутки, нібито солістка вживає наркотики. Підтвердження ним не було. Однак зараз Слава зважилася на відверте зізнання. Його співачка зробила в інтерв’ю, опублікованому на YouTube-каналі “Влада vs Влащенко”.

Артистка підтвердила, що гралася з забороненими препаратами. Вона вважає, що це дуже допомагає при щільному графіку та виснажливій роботі. Однак, зазначила, що ненавиділа  серотонінові ями. Мовляв 10-20 хвилин задоволення не коштують тієї муки, що наступає згодом. Слава на приховувала — спробувала усе, тільки не кололася. Артистка підкреслила, що на сцену ніколи не виходила під кайфом.

Нагадуємо, що інші чутки стосовно постійних сварок Слави та Віки також підтвердилися декілька днів тому. Про це журналістам розповів Юрій Нікітін у своєму черговому інтерв’ю. Серйозних конфліктів між ними не було, але загроза розпаду гурту дійсно висіла над дівочим проектом.

Схожі статті