Усе ще можна розпочати знову: Слава Камінська зізналася, що думає про повернення до колишнього чоловіка

Слава Камінська розповіла Влащенко, що її возз'єднання з чоловіком досить можливе.

Слава Камінська після розпаду музичного гурту, в якому вона працювала більше 15 років, активно навідує різноманітні інтерв’ю. Адже сольній виконавиці необхідно привернути до себе увагу. Нещодавно співачка завітала на відверту розмову до YouTube-каналу “ВладаVSВлашенко”.

Відносини Слави та Едгара Камінських

Слава розповіла, що була дуже закохана у колишнього чоловіка. Співачка вважає, що не дивлячись на її почуття до Едгара, ці відносини все одно були приречені. Тому, що вони керувалися емоційною залежністю.

Слава Камінська
Слава Камінська з дітьми та екс-чоловіком

Зірка підкреслила, що вона бачила в пластичному хірургові батька, а він в ній свою мами — саме з цієї причини в них нібито не склалося. Камінська згадала, що після складного та болючого розставання ще рік навідувала психотерапевта, щоб впоратися з втратою. Лише через 12 місяців активної терапії вона змогла прийняти той факт, що коханий її залишив.

Воз’єднання

На питання про повне припинення стосунків з Едгаром, співачка чесно відповіла, що їїхні відносини не закінчиться ніколи, адже у них ростуть спільні донька та син. Більш того, вона досі не відкидає можливості, що колись між ними може щось статися.

Нагадуємо, що Едгар Камінський наполягав на тому, що причиною їхнього розлучення є агресивне захоплення Соави пластичною хірургією. Натомість Слава вважає, що головною причиною їхнього розлучення є їхні батьки, які не давали подружжю насолоджуватися спільним життям. Зараз колишні кохані знаходяться у дружніх стосунках та постійно бачиться. Їм вдалося зберегти гармонію заради спільних дітей.

Схожі статті