Анастасія Приходько нарешті розсекретила стать та ім’я своєї новонародженої дитини: тричі зіркова мама

Анастасія Приходько більше не тему є шанувальників та розповіла усі деталі народження третього малюка.

Анастасія Приходько дуже здивувала фанатів, коли постала на сцені з великим животом. Глядачі проекту Маска очікували дізнатися про поповнення від кого завгодно: від Насті Каменських або ж Аліни Гросу, але ніяк не підозрювали, що у костюмі бабки приховується талановита Приходько, і що вона знаходиться на останньому місяці вагітності.

Засекреченість таємниці появи життя

Як виявилося, дива стаються. А вже на наступному ефірі з’ясувалося, що Анастасія народила. Співачка з якоїсь причини дуже трепетно ставилася до цієї інформації і  приховувала її як тільки могла. Вчора, у честь Вербної неділі жінка вирішила розсекретити інформацію про свою дитину та надала підписникам можливість познайомитися ближче зі своїм спадкоємцем.

Так, на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, з якої ми дізналися, що в неї народився хлопчик, на ім’я Лука. Малюк абсолютно здоровий і народився з вагою 3,8 кілограми. Вчора йому виповнилося ровно місяць.

Нагадуємо, що Оля Полякова, після виходу шоу в ефір вирішила, що таємничість не для неї, завітала на сторінку Анастасії Приходько і розсекретило стать дитини самотужки.

Зірка, ніби спеціально написала, що у Насті хлоп’я. Приходько намагалася зам’яти ситуацію, адже багато хто вже бачив коментар Суперблондинки. Зірка інтелігентно та дуже тактично відповіла, що стать дитини поки не оголошується. Мовляв, немає ніяких підстав вважати, що це хлопчик. Однак не вийшло. Більшість зрозуміло, що Оля Полякова просто викинула черговий коник, а Приходько постраждала від її витівок.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.