Максим Галкін показав унікальні кадри доньки Лізи після народження: ось, що робило Аллу Пугачову щасливою

Максим Галкін та Алла Пугачова тривалий час приховували, як виглядали їх діти, коли були немовлятами. А даремно! Подивіться, якою лялечкою була Ліза.

Максим Галкін та Алла Пугачова стали батьками у 2013 році. Ініціатором появи діток стала Примадонна. Чоловік її відмовляв, адже попри всю силу кохання розумів, що поважний вік співачки може не дати їй повною мірою відчути себе щасливою матір’ю.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, активна Алла вигадала спосіб, як можна народити діток з мінімальним ризиком для свого здоров’я. Пара найняла сурогатну матір, яка у світ привела чудових двійнят Лізу та Гаррі. Цікаво, що співачка передала свою спадковість, адже ще за часів молодості заморозила свої яйцеклітини.

Примадонна з найперших днів життя малят опікувалася ними, але разом з Максимом, вона вирішила не показувати дітей публіці. Ніхто не бачив, як виглядали немовлята Алли Борисівни.

Тепер, коли Лізі та Гаррі іде 8-й рік, Максим Галкін вирішив все ж таки привідкрити завісу таємничості та опублікувати світлину маленької донечки.

Вона – пухленька, білява дитина з величезними очима, немов пупсик. Пародист підписав, що це 2014 рік, Єлизаветі виповнилося пів року.

Прихильники просто не могли бути осторонь та написали купу компліментів дитинці, аби висловити своє захоплення.

  • Боже, неймовірна дитина! Лялечка наша!
  • Яка ж лялечка, які ж у Вас просто шалені дітки😍😍😍 !!! Супер виховання !!!!!
  • Думала це лялька з порцеляновим личком, знаєте в 18 столітті такі робили.
Ліза Галкіна отримала приємні компліменти. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки пародиста.

Схожі статті