Таюне з маленькою дівчинкою на руках, яка схожа на Олега Винника: невже таємна дружина співака має доньку?

Відомо, що в Олега Винника є син Юліан. А що на рахунок інших дітей?

Олег Винник старанно приховує особисте життя, адже вірить у те, що фанати мають цікавитися лише його творчістю і ніяк не справами амурними. Тому ніякі прохання журналістів та розслідування не дають результатів. Адже так чи інакше, необхідне офіційне підтвердження від головного вовка країни.

Олег Винник. Фото з дружиною. Таюне вважають жінкою артиста.

Тим не менш, журналістам вдалося викрити сімейний стан співака, який за словами односельчан Олега, давно знаходиться у шлюбі з Таїсією. Бек-вокалістка співака також ніяк не виказує стосунків, але коли ці обидва на сцені, то між ними відчувається потужний емоційний зв’язок. Іншими словами — хімія.

Таюне з дівчинкою на руках

Нещодавно на одному з безлічі фан-акаунтів Таюне з’явилася дуже цікава фотографія. На архівній світлині Таїсія постала з маленькою дівчинкою на руках. Дитя дуже схоже на Олега Винника і єдина між ними різниця — це колір очей.

Фотографія була зроблена приблизно 6-7 років тому. Можливо це донька шанувальників, які вирішили сфотографувати її з кумиром. Однак досить можливо, що дитину та Таюне пов’язують родинні зв’язки. Наскільки ці зв’язки міцні, на жаль, нам не дізнатися.

Нагадуємо, що журналісти вважають, що в Олега Винника і Таїсії вже є одна дитина. Хлопчик на ім’я Юліан Винник зараз проживає в Німеччині, де колись працювали музиканти.

Хлопець займається спортом і з якоїсь причини ховається. Адже в  соціальних мережах його сторінки не знайти.  Сподіваємося, що дуже скоро Олег змінить своє рішення і таки розповість публіці, з ким він одружений та скільки в нього дітей.

Дивіться наступне відео, щоб дізнатися більше:

Схожі статті