Слава Камінська показала фото з перчинкою з іншим чоловіком: Едгар Камінський залишився в минулому

Слава Камінська вирішила подражнити чи то колишнього чоловіка, чи то усю чоловічу стать.

Про любовні стосунки Слави Камінської та її колишнього чоловіка, хірурга Едгара Камінського відомо багато цікавих деталей. Молоді люди швидко закохалися одне в одного, але і дуже швидко перегоріли.

Стосунки Слави та Едгара Камінських

Слава розповідала, що було багато факторів, які негативно вплинули на їхній шлюб. Співачка зізналася, що була емоційно залежною від коханого і не уявляла свого життя без нього. Також вона неодноразово розповідала, що родичі закоханих зіграли свою роль у зіпсованих стосунках.

В свою чергу Едгар говорив, що його дуже засмутив той факт, що кохана захопилася пластичною хірургією, і намагалася в собі багато чого змінити. Артистка підкреслила, що стосунки з колишнім чоловіком неї ніколи не закінчаться, адже в них є дві спільні дитини. Більш того, вона не впевнена чи закінчилися їхні романтичні почуття.

Гаряче фото з іншим чоловіком

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася відверта світлина у ліжку з іншим чоловіком. Слава Камінська сіла зверху на привабливого парубка та подивилася в його обличчя з прикритими віками.

Фотографія виконана у чорно-білому форматі. Багато підписників підкреслило той факт, що герой фотографії дуже схожий на екс-чоловіка Камінської Едгара. Деякі пожартували про втомленого на роботі коханця.

Варто додати, що Слава Камінська обожнює хизуватися ідеальними параметрами свого тіла та публікувати естетичні фотографії у нижній білизні. Тому для неї це не є незвичним форматом, а скоріш буденністю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.