Хто оточує розлучену Соломію Вітвіцьку? Зірка попрощалася з коханням свого життя, але має міцне коло друзів

Соломія Вітвіцька попрощалася з коханим чоловіком, але не залишилася самотньою.

Соломія Вітвіцька дуже харизматична та товариська людина. Глядачі одразу відчули позитивну енергетику зірки, коли побачили її на телеекранах. З тих самих пір вона залишається улюбленицею глядача, особливо юного. Її вражаючі історії чекають з натхненням та нетерпінням, а її особисту драму підписники сприйняли наче свою власну.

Хто оточує Соломію Вітвіцьку після розлучення?

Соля завжди мала багато друзів. Втім, вона особливо їх потребувала під час процесу розлучення та розподілу майна. Підтримку її найкращих подруг бачила уся країна: три неймовірно вродливі, тендітні та талановиті дівчини завжди знаходилися поруч з ведучою.

 

Вони подорожували, святкували, відпочивали, гуляли, тощо. Мабуть кожна жінка мріє про такий “тил”, який має Соломія Вітвіцька. І ми впевнені, що вона горда за свою другу сім’ю, яка являє собою міцне коло друзів. Давайте познайомимося з дівчатками поближче.

Тетяна Бундзило

Ця розкішна жінка є зірковим  фотографом. Від її об’єктиву не можуть втекти відомі моделі, українські зірки та найкращі подруги, які завдяки Тетяні завжди мають купу якісних фотографій з подорожей.

Людмила Міняйло

Завдяки підтягнутий фігурі цієї дівчини, можна одразу зрозуміти її професійну приналежність — Людмила працює фітнес-тренером. Дівчина підкачує власні м’язи і не спускає свого суворого погляду з фігур та сідниць своїх подруг. Людмила — Кайзер підтягнутих ніжок дівчат.

Катерина Орлова

Катерина Орлова на диво є тьозкою Катерини Великої. Проте, чим займається дівчина і звідки знає Вітвіцьку невідомо. Молода красуня постійно з’являється на світських заходах та різноманітних проектах. Тим не менш, про рід її діяльності відомо мало.

Також є Світлана Тарабарова – кума Соломії. Вони вже давно дружать, але не мають змоги спілкуватися регулярно.

Схожі статті