Олег Винник в образі байкера добив армію своїх вовчиць красою і відкрив душу: “Я так скучив”. Та не за Таюне

Відомий український співак Олег Винник вже давно зводить з розуму мільйони жінок, і успішно продовжує це робити навіть у свої 47.

Олега Винника без перебільшення можна назвати головним серцеїдом вітчизняної естради, тому за його особистим життям особливо ретельно пильнують як ЗМІ, так і незліченні прихильниці. Більше того, багато українок хотіли би опинитися на місці коханої жінки артиста, проте, воно вже зайняте.

Якщо сам співак вважає за краще не розголошувати ім’я своєї дружини, то публіка впевнена, що це його бек-вокалістка Таїсія Сватко, вона ж Таюне. Втім, цьому немає ніяких офіційних підтверджень, тому наразі все відоме можна вважати лише домислами. Хоча подейкують, що Олег і Таїсія одружилися ще в студентські часи та у них навіть є спільний син на ім’я Юліан. Хлопець живе в Німеччині, де його передбачуваний татко колись був зіркою мюзиклів.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Варто зазначити, що Таюне завжди супруводжує Винника на гастролях, а одного разу виконавець навіть присвятив їй окрему публікацію в соцмережах, коли вітав Сватко з днем народження. Тоді він дуже зворушливо звернувся до неї з такими словами:

“Виявляється, не тільки на вогонь і воду можна дивитися вічно”.

Привітання Таюне з днем народження від Олега Винника
Привітання Таюне з днем народження від Олега Винника

З того моменту згадок про Таюне в Інстаграмі Олега Винника не було. Більше того, на цей раз співак відкрив перед армією своїх вовчиць душу та сказав, за ким скучив:

“Усі ми скучили вже за живою музикою, ну і, звичайно, один за одним, у всякому разі я — так скучив за вами! Запрошую вас вже в цьому місяці на свої концерти”, — сказав артист.

Перед камерою головний вовк країни постав в чорній футболці, зверху якої одяг чорну сорочку та чорну шкіряну куртку з хрестами, немов він байкер.

Коментатори прийшли в непідробний захват від новини та осипали кумира компліментами, а більше подробиць з особистого життя Олега Винника і Таюне, якщо їй дійсно є в ньому місце, дивіться нижче:

Схожі статті