Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського? Літня жінка має гідну професію та бажання допомагати людям

Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського, з якою він розлучився після півтора року спільного життя.

Співаючий ректор — прославлений ловелас. Сімдесятирічного Михайла Поплавського знають в обличчя усі — від дітей до дорослих. Артист зміг підкорити шоу-бізнес завдяки епатажу та великій кількості напівроздягнутих дівчат, які дуже привертають увагу на телебаченні. Інструмент — старий як світ, але все ж працює.

Перша дружина Михайла Поплавського

Артист не приховує: мав багато зв’язків з жінками та студентками, і не може сказати, скільки в нього насправді дітей. Відомо, що позашлюбних на даний момент чотири. Але Михайло не дає гарантії, що це усі його діти.

Коли співаючому ректору було 24 роки, він одружився вперше. Обраницею стала двадцятирічна Людмила Гамблієвська.

Михайло Поплавський та Людмила Гамблієвська

Молоді люди виявилися з характерами, і їхній шлюб буквально тріщав по швах. Через півтора роки вони не змогли продовжити свій союз і прийняли рішення розлучитися. Людмила так і лишилася жити на своїй батьківщині. Жінка працює в лікарні і не спілкується з Михайлом.

Людмила Гамблієвська

Втім, співаючий ректор допоміг доньці колишньої дружини вступити до учбового закладу і в цілому готовий допомагати.

Нагадуємо, що нещодавно Михайло Поплавський давав інтерв’ю, в якому розповідав, що ледь пережив трагедію, яка сталася з його сином. Справа в тому, що з первісток Поплавського Олександр багато років тому потрапив у страшну автокатастрофу, з якої мав шанс взагалі не вибратися живим. Втім, горе обійшло родину стороною і Михайло Поплавський має щастя насолоджуватися компанією рідного сина.

Схожі статті