«Живі, як ангели»: загиблим в авіакатастрофі на Харківщині присвятили пісню

Український рок-гурт «Тінь сонця» створив пісню про загиблих в страшній авіакатастрофі на Харківщині.

Трагічно загиблим в страшній авіакатастрофі на Харківщині курсантам і екіпажу літака АН-26 присвятили пісню. Лідер української групи “Тінь Сонця” Сергій Василюк представив нову композицію під назвою «Живі, як ангели».

Зворушливою піснею про молодих хлопців, які назавжди полетіли в небо, Василюк поділився на сторінці групи в Facebok 27 вересня.

Музикант написав, що автором слів нової пісні став його колега Василь Ковтун, а музику створив він сам.

Сергій Василюк розповів, що йому надзвичайно сумно, що в Україні часто трапляються настільки сумні події.

ЖИВІ, ЯК АНГЕЛИЩойно написана Сергієм пісня, присвячена загиблим курсантам та екіпажу Ан-26Ш (б/н 76). Слова – Василь КовтунЧи є той Бог? Чи вже його нема?Ми до хрестів, як до розп’ять приперті…Кровить сльоза. Холодна і німаІ нас обійми обвивають смерті.Не чути поруч рідного плеча,Тумани сиві плачуть над полями…Пливе в долонь обвуглена свічаІ линуть душі в небо журавлями.Летіть, пташата. Воїни Сини.Ви так хотіли небесам радіти…На Божу прощу. Винні без вини…Живі, як ангели. І святі, як діти…

Опубликовано ТІНЬ СОНЦЯ Воскресенье, 27 сентября 2020 г.

«Над Україною дощ, в наших серцях незагоєна рана після трагедії над Чугуєвом», – зазначив музикант.

Шанувальники високо оцінили нову пісню гурту і висловили свої співчуття рідним жертв катастрофи.

«Який біль, сум і відчай назавжди», «Дякую за пісню. Біль і сум… Соколятам – царство небесне та вічна пам’ять», – написали підписники в соцмережі.

Нагадаємо, в зв’язку з трагедією гурт «Тінь сонця» переніс свій концерт з 26 вересня на 4 жовтня. Квитки, придбані на 26 вересня будуть дійсними й 4 жовтня, зазначається на сторінці гурту.

Схожі статті