Лілія Ребрик показала свою справжню фігуру без фотошопу на відпочинку: сміливості зірки можна позаздрити

Лілія Ребрик вкотре довела, що залишається щирою с фанатами.

Декілька днів тому прекрасній телеведучій Лілії Ребрик виповнилося 40 років. Її коханий чоловік Андрій Дикий вирішив зробити для неї приємний подарунок і несподівано заявив, що вони летять до Туреччини на відпочинок.

Яскраво, просто та зі смаком

Якщо одні публікують на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії типу лакшері, то Лілія Ребрик радує своїх підписників яскравими та життєрадісними знімками. Не варто чекати від цієї щирої білявки фотографії яхт та бізнес-класу.

Вона позує разом з коханим чоловіком, двома веселими щасливими доньками та показує пляжні образи. У коментарях акторка активно відповідає на всі запитання стосовно польоту та місця їхнього відпочинку.

Фотографія Лілія Ребрик на пляжі у купальнику без фотошопу

Нещодавно на особистому акаунті зірки з’явилася нова світлина, на якій Лілія Ребрик показала, в якому стані зараз находиться її фігура.

Варто відмітити, що по фотографії добре видно, що зірка не вдавалася до фоторедакторів та фотошопу. Телеведуча виглядає неймовірно. Особливо, якщо враховувати той факт, що вона народила двох діток і вступила у пятий десяток свого життя.

Також може привернути увагу радісна сімейна фотографія, на якій донька Лілії Ребрик натягнула спідницю на голову свого батька, сидячи у нього на плечах. Андрій Дикий таким забавам тільки радий і сміється, не приховуючи емоцій.

Бажаємо дикій сімейці прекрасного відпочинку, море позитиву та приємних вражень. Чекаємо на Лілію Ребрик в Україні та на наступний ефір разом з нею.

Схожі статті