Леся Нікітюк пішла на поводу у трендів та збільшила форми нижче пояса: з пластикою трохи переборщила (ФОТО)

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк піддалася трендам і приголомшила шанувальників своєю оновленою фігурою.

Героїня нашої сьогоднішньої статті завоювала всенародну любов завдяки іскрометному почуттю гумора, яке вона регулярно демонструє не тільки на телебаченні, а й у соціальних мережах. Зі своєю величезною армією фанатів Леся підтримує зв’язок в Інстаграмі, де у неї вже більше 3,5 мільйона фоловерів.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Всі вони з нетерпінням чекають нових публікацій від Нікітюк, а вона, в свою чергу, не томить їх в очікуванні і завжди отримує зворотний зв’язок. На цей раз у стрічці зірки з’явилася серія фото в білому злитому купальнику на тлі мальовничого пейзажу, однак увагу привертає аж ніяк не це.

Справа в тому, що на першому знімку форми Лесі нижче пояса виглядають набагато пишнішими, ніж є насправді. Ще більшими вони здаються завдяки позі — теледіва позує, сидячи на колінах та відтопиривши предмет своєї гордості. Втім, на другому кадрі вона постала в звичному вигляді.

“Good morning, мої птічкі. На ніч намастилася кремом від Кім Кардаш’ян і подивіться! У вас було таке?”, — пожартувала в підписі Нікітюк.

Користувачі відразу кинулися обговорювати побачене. Однією з перших в коментарях відгукнулася ведуча Маша Єфросиніна, яка написала: “Я на секунду охр*ніла”.

Коментарі під фото Лесі Нікітюк
Коментарі під фото Лесі Нікітюк

Решта підтримали жарт Лесі:

  • “Ну дуже пітатєльний крем”;
  • “Аж вода в басейні сколихнулася від збудження та шаленої краси”;
  • “У вас своя “Кардаш’ян” гарніша, ніж та, що після крему!”;
  • “Циганські фокуси”;
  • “У мене таке від шоколаду”, — пишуть коментатори.

Схожі статті