Рідний брат покійного чоловіка Софії Ротару ненавидить співачку за те, що вона зробила і не може пробачити

Чому Валерій Євдокименко досі не спілкується зі співачкою та щиро її зневажає?

Зі сторони здається, що шлюб Софії Ротару та Анатоліївно Кам’янка був ідеальним. Вони прожили все життя разом і співачка досі оплакує коханого, через 20 років після втрати.

За що ненавидить співачку рідний брат Анатолія Євдокименко?

Валерій Євдокименко не може пробачити Софію Ротару. Він вважає, що вона не тільки не поважала свого чоловіка, але й прискорила смерть їхньої з Анатолієм матері, коли вона перебувала у лікарні. Про це він розповів у сюжеті програми “Відверте зізнання” для НТВ.

Валерій Євдокименко на відвертому інтерв’ю з журналістами НТВ.

Більш того, він запевняє, що Софія Ротару намагалася відібрати в нього квартиру, яку на нього переписала померла мама.

“Але їй не вдалося цього зробити. Вона не знала, що незадовго до смерті мама відписала дарчу на квартиру на мене. Моя мама дуже тяжко хворіла, ми з дружиною купили квартиру поверхом вище, щоб доглядати за нею. Дізнавшись про дарчу, Софія не відступилася. Почала наговорювати на мене мерзоти, що я, мовляв, запроторив матусю в психушку! Так вона ж прекрасно знає, що мама лежала в хорошій лікарні, в окремій палаті, я створив їй всі умови, тому що тоді був помічником губернатора. Загалом, не вийшло у неї нічого. А ось те, що мама в інший світ забезпечила саме Соня! Вони з чоловіком її сестри Ліди прикатили в лікарню, п’яні, з шампанським і тортом. Це нормально, що їх не пустили. Тоді Соня підняла таку бучу, що дійшла до Міністерства охорони здоров’я. І під загрозою приїзду комісії бідні лікарі виписали мою маму з лікарні, що прискорило її смерть!”, — розповідає Валерій Кирилович.

 

Схожі статті