Таємна дружина Олега Винника отримала розкішний букет білих троянд та похизувалася ним перед публікою

Від кого Квітка Таюне отримала настільки розкішний букет? Невже від Олега?

Особистість бек-вокалістки Олега Винника Таїсії Сватко доволі таємнича. Журналістам досі не вдалося встановити, ким являється артистові приваблива і кокетлива та чому вона супроводжує його на кожному етапі його життя: починаючи від учбового закладу і закінчуючи великою сценою.

Одні вірять, що Таюне є його таємною дружиною, інші думають, що пара давно розлучилася, але благородний Олег не хоче покидати сім’ю напризволяще і дозволяє колишній обраниці заробляти поруч з ним. Так чи інакше, шанувальники творчості вокалістів не бажають миритися з версією, що зірок поєднують лише робочі стосунки. І їх можна зрозуміти!

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Квітка Таюне з великим букетом білих троянд

У Таїсії Сватко доволі багато фан-сторінок в соціальній мережі Instagram. Такою кількістю шанувальників не можуть похизуватися багато українських співаків, а бек-вокалістці вдалося зібрати їх без особливих зусиль та вкладень у піар-кампанію.

На цих сторінках постійно з’являються новини та нові світлини зірки, так як на особистому акаунті Таюне не часто з’являються публікації. Нещодавно на одній з таких фанатських сторінок з’явилася нова світлина, на якій чарівна білявка постала поряд з величезним букетом білих троянд.

Звісно ж шанувальники подумали, що це їй подарував таємний чоловік Олег Винник. Та скоріш за все, правда є набагато нуднішою. Ми думаємо, що квіти співачці піднесли слухачі. Так чи інакше, знаменитість була дуже задоволена подарунком. Адже не просто так вона сфотографувалася поруч з ним.

Схожі статті