Андре Тан розлучився з дружиною, з якою прожив разом у шлюбі 9 років: “Ми починали з дружби, і закінчили…”

Андре Тан повідомив, що розлучається з дружиною через кар'єру.

Андре Тана по праву можна назвати найвідомішим українським модельєром. Його ім’я на вустах вітчизняних модниць знаходиться вже близько 20 років. Він не сходить з обкладинок глянців та звісно є відомою світською та медійною персоною. Втім, творець активно захищає своє особисте життя від публіки. Не варто очікувати від модельєра, що він стане перевертати брудну білизну та пояснювати аудиторії, які проблеми виникли в нього в родині.

Андре Тан розлучився

Нещодавно Катя Осадча взяла невелике інтерв’ю у відомого модельєра і з’ясувала, що він вже близько року не живе зі своєю дружиною Аліною Харченко. Пара розлучається. При цьому зірка дуже тепло відзиввається про колишню обраницю і каже, що вони почали з дружби і закінчують дружбою. Навіть на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Андре робить наголос, що дуже поважає екс-кохану.

Андре Тан та Аліна Харченко

Причиною розриву стали модні амбіції жінки. Мовляв, вона запустила нову колекцію, а Андре почав робити зауваження. На цьому фоні у подружжя виникло неймовірно багато сварок і вони вирішили розійтися мирно. Модельєр запевняє, що залишає дружині будинок та автомобіль, а також справно виплачує аліменти.

Нагадуємо, що пара побралася у 2012 році на Мальдівах. Церемонія відбулася таємно від усіх, а на весіллі майже не було гостей. У зіркового подружжя також є спільна донька Софія. Певно, що більш інтелігентного розлучення український шоу-бізнес ще не бачив. Андре Тан своїм зразком показує, що навіть такий сумний процес може бути світлим та порядним.

Схожі статті