Тіна Кароль одягла хустинку, але компенсувала “бабусин” аксесуар вбранням: суцільні вирізи — все для Балана

Українська поп-діва Тіна Кароль володіє відмінним почуттям стилю, адже навіть "бабусина" хустинка виглядає на ній надзвичайно.

Тіна Кароль блищить на сцені вже більше 15 років, причому однією співочою діяльністю вона не обмежується. Артистка також зарекомендувала себе як успішну телеведучу, талановиту актрису, неймовірної краси фотомодель, а з недавніх пір вона вирішила випробувати себе в ролі модного дизайнера.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Співачка вже встигла випустити власну колекцію взуття та сумок, колготок і панчіх, на цей раз вона представила публіці стильні косинки. В якості реклами Тіна знялася в новій фотосесії, для якої вибрала досить провокативний наряд.

Так, перед камерою Кароль позувала в короткому чорному топі на тоненьких бретелях, які вигідно підкреслили її жіночні форми, а низ образу складається з облягаючих брюк зі сміливим розрізом на животі і тонких смужках на талії. Поп-діва в черговий раз довела, що її фігура бездоганна.

Тіна Кароль у новій фотосесії
Тіна Кароль у новій фотосесії

Тіна Кароль у новій фотосесії

Тіна Кароль у новій фотосесії
Тіна Кароль у новій фотосесії

Костюм знаменитість поєднала з сережками-кільцями і, звичайно, хусткою з синьо-білим візерунком на чорному тлі. Тіна і стала дизайнером цієї лімітованої колекції шовкових хусток, ціна якої становить 1550 гривень. Вишукана засічка та макіяж з чорними стрілками ідеально завершили образ.

Численні шанувальники прийшли в захват, побачивши Кароль в такому зухвалому амплуа. Багато коментаторів відзначили, що артистка в свої 36 виглядає на 18, а також припустили, в якому захваті від цих кадрів буде молдавський мачо Дан Балан.

Їх передбачуваний роман обростає новими подробицями чи не кожен день. Більше цікавого про це дивіться нижче:

Схожі статті