Дружина Віктора Павліка заявила, що вірить езотерикам: вирахувала сумісність зі співаком і взялася до справи

Катя Репяхова час від часу дивує аудиторію недоречними зізнаннями.

Роман Віктора Павліка з його концертним директором Катериною Репяховою був скандальним та доволі гучним. Багатьом глядачам було незрозуміло, як склалася ситуація, у якій дві жінки одного чоловіка починають лаятися у соціальній мережі і більш того, чому такий стан справ продовжується тривалий час.

Втім, після смерті сина артиста Павла від третьої дружини Лариси Созаєвої Віктор Франкович розповів, чому поставив обидвох жінок у таке положення. Однак, розгнівану публіку це ніяк не заспокоїло.

Катя Репяхова та нумеролог

Зараз вагітна Катя Репяхова знаходиться на 36-й неділі вагітності. Скоро молодій дружині Віктора Павліка народжувати. Втім, вона не поспішає відпочивати. Жінка активно займається власним блогом та виконує роль концертного директора співака.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

Навіть сам Віктор Франкович розповідав, що усі свої розходи Катя оплачує самотужки. Головний дохід будь-якого блогера головним чином становить реклама, яку він публікує в соціальній мережі. Теж саме стосується і Каті. Нещодавно на особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram з’явилася реклама нумеролога. У додаток до реклами Репяхова розповіла, що сама користується послугами езотерика, який допомагає приймати рішення та знайти вірний шлях.

Кадри опублікованої реклами нумеролога від Каті та зізнання у відвідуванні цих спеціалістів.

Дівчина підкреслила, що подібні спеціалісти не передбачають майбутнє, а допомагають людині у вирішенні проблем. Також Катя додала, що добре знає цю спеціалістку і не просто так її рекомендує. Однак, на скільки можна вірити цій рекламі — це вже інше питання.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.