Слава Фролова втратила доньку і приховувала це багато років свого життя: драма судді “Україна має талант”

Є грузинське прислів'я, яке говорить, що наше життя стає бездарним, якщо у світі гине хоча б одна дитина... Дізнайтеся про найбільшу драму Слави Фролової.

У кадрі вона завжди привітна, щира та усміхнена. Слава Фролова підкорила глядачів, коли стала суддею шоу “Україна має талант”. У трійці журі вона була найбільш лояльною до учасників, навіть до тих, хто взагалі не вписувався у рамки проекту.

Шоу Україна має талант зазнало популярності. Фото взято на просторах мережі.

Окрім цього проекту, у житті Слави був ще й “Арт-пікнік” та цілий фонтан креативних ідей. Та ніхто й не здогадувався, що серце цієї яскравої та усміхненої жінки розбито…

Виявляється, у жінки померла донечка. Пішла з життя рідна людина Слави бувши ще зовсім дитиною.

Судді шоу "Україна має талант"
Судді шоу “Україна має талант”. Фото взято на просторах мережі.

Про своє горе Слава не наважувалася розповідати допоки її товариш Максим Бахматов не став займатися благодійністю на підтримку дітей з вадами серця.

У 2014 році жінка повідала, що у її житті було не дві, а три дитини.

#человекввитрине #Частичка_сердца Про смерть. Мне было не просто решиться на этот пост. Но я подумала, что цель…

Опубликовано Slava Frolova Среда, 12 ноября 2014 г.

“В теці з дитячими документами лежать три паперу: 2 свідоцтва про народження та 1 про смерть. У мене було 3 дитини. Зараз 2. Всім знайомий вираз “батьки не повинні ховати своїх дітей”насправді я й гадки не мала наскільки це страхітливе вираження, поки серцева вада не забрало моєї першої дитини”,  – написала Слава.

Теледіва розповіла, що її життя поділилося на “до” та “після”. Тепер вона, відчувши весь біль втрати, допомагає дітям, які мають таку ж саму проблему, як колись і її донька.

Фролова каже, що зараз має сили рухатися далі, але її померла дівчинка лишиться назавжди у серці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.