Юрій Горбунов розповів. як проводить час з пасинком та рідним сином: Каті Осадчій немає про що турбуватися

Чужих дітей не буває: Юрій Горбунов, взявши в дружини Катю Осадчу прийняв в родину і її старшого сина. Дізнайтеся, як ставиться до хлопця ведучий.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча побралися близько 4 років тому. За цей час у них з’явився син, а тепер пара чекає ще на одну дитинку. Катя при надії, але ні стать, ні ім’я майбутнього малюка не розкриває.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином
Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином Іваном. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, у Каті ця вагітність вже третя. Перша дитина у неї народилася у 2003 році. Батьком дитини став Олег Поліщук, який на той час мав мандат у Верховній Раді України.

Екс-чоловік Катерини Осадчої зі своїм сином. Фото взято на просторах мережі.
Катя Осадча у молодості. Архівне фото показала сама зірка.

На момент, коли Катерина знайшла своє кохання з Юрієм, хлопцю було 14 років. Як не дивно, з Горбуновим юнак знайшов швидко спільну мову.

Зараз підліток, фактично, живе на три домівки: то з мамою, то з татом, то з дідусем і бабусею, і йому це подобається. Він часто залишався з Юрієм, коли мама була у відрядженні. Хлопці спільно поводили дозвілля. Навіть всією родиною їздили на відпочинок до Туреччини.

До речі, в Іллі є власна кімната в будинку Каті та Юрія.

Катя Осадча разом зі своїм дорослим сином. Скріншот взято з Інстаграм сторінки жінки.

Проте, Юрій майже не висвітлює спільно проведений час з пасинком. А, ось з молодшим Іваном залюбки публікує фото. Звісно, в силу віку, з 4-річним хлопчиком дозвілля буде інакшим, ніж з юнаком Іллею.

Зірковий тато займається спортом, малює та ходить на прогулянки з Іваном.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.