Куди зник з телеекранів дует “Кролики” та як зараз живуть Володимир Данилець і Володимир Моісеєнко

Володимир Данилець і Володимир Моісеєнко стали зірками ще в СРСР. Публіці гумористи знайомі як дует "Кролики", а чим вони живуть зараз?

У далекому 1990-му в програмі “Аншлаг” показали номер — столичний кореспондент бере інтерв’ю у колгоспника-кролівника. З тих самих пір неформальне прізвисько “Кролики” причепилося до героїв нашої сьогоднішньої статті, здається, намертво. Цікавий факт — цих звірків Данилець і Моісеєнко принципово не їдять ніколи, адже вони без перебільшення стали їх годувальниками.

Два Володимира познайомилися на вступних іспитах в естрадно-циркове училище. Спочатку вони займалися студентською самодіяльністю, а датою народження їх уже професійного дуету можна вважати 1987 рік.

Дует Кролики
Дует Кролики

Чим зараз займаються Данилець і Моісеєнко

Регулярно на екранах телевізора Кролики не з’являються, проте, своєю творчістю вони все так же продовжують радувати глядача. Моісеєнко, крім гумористичних виступів, спробував себе в амплуа актора — на його рахунку вже майже десяток ролей в кіно.

Влаштоване і особисте життя Володимира. Він щасливий у шлюбі зі своєю першою і єдиною дружиною Катериною, яка подарувала йому двох дітей — дочку Єлизавету та сина Іллю.

Володимир Моісеєнко з дружиною та дочкою
Володимир Моісеєнко з дружиною та дочкою

Данилець теж разом з успіхом в професії знайшов і особисте щастя, щоправда, не з першого разу. Про перший шлюб гумориста відомо лише те, що тривав він 8 років, а обраниця ніколи не вірила в те, що з їх з Моісеєнко дуету щось вийде.

З нинішньою дружиною Людмилою Володимир познайомився, коли ще був одружений, та й вона була заміжня, причому його не злякала навіть наявність дитини у обраниці. Втім, до своєї падчерки Лілі артист відноситься як до рідної, пізніше у пари народилася спільна дочка Ангеліна.

Володимир Данилець з дружиною Людмилою
Володимир Данилець з дружиною Людмилою

Що стосується професійного життя Кроликів, то вони наразі далі розвивають свій репертуар і радують шанувальників іскрометним гумором, до сих пір залишаючись затребуваними.

Схожі статті