Джамала та Pianoboy презентували чуттєвий кліп на пісню “Ендорфіни”: неймовірне відео

Історія про любов, дружбу і самотність: Джамала та Pianoboy презентували кліп на пісню "Ендорфіни".

Джамала та Pianoboy потішили шанувальників романтичним кліпом на пісню “Ендорфіни”, яку Джамала презентувала ще 11вересня. Тепер музиканти зняли чуттєвий кліп на нову композицію, в якому є кава, драйв, танці на столі і магічний голос Джа.

Прем’єра кліпу відбулася на ютуб-каналі Джамали. У кадрі співачка постала в романтичній сукні ніжного молочного кольору з глибоким декольте, корсетом, та пишною спідницею. Образ зірки доповнили білі чоботи на шнурівці і ніжна зачіска. Pianoboy у кліпі вдягнений під стиль Джамали: музикант у невимушеному костюмі у пастельних відтінках.

В своєму Instagram Джамала зазначила, що кліп знімали на Київщині в мальовничому ландшафтному заказнику “Васильківські Карпати”.

Режисером відеороботи став Максим Коцький, оператором – Дмитро Чернявський. Робота над відео зайняла цілий день – знімали з 5 ранку до 9 вечора. Джамала розповіла, що у день зйомок було дуже холодно, тож її у легкій сукні могли зігрівати лише позитивні емоції.  Співачка зізналася, що було важко, але вона дуже задоволена результатом.

Витончені рухи, які можна побачити у відеокліпі, з музикантами спеціально відточувала хореографиня.

Джамала розповіла, що пісня “Ендорфіни” – це історія про любов, дружбу і самотність.

Хоча в пісні є слова, що потрібно закохуватися, кліп не про роман між чоловіком і жінкою, зазначила артистка.

«Наше відео про справжню дружбу і обмін творчою енергією, про вміння захоплюватися талантом іншої людини», – пояснила співачка ідею відеокліпу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.