Андрій Джеджула не збирається розлучатися та робить усе, щоб його дружині було комфортно: заради доньки

Андрій Джеджула тримається та не дає себе в образу. Що з ним відбувається зараз?

Декілька місяців тому відомий український шоумен, бізнесмен та колишній чоловік Санти Дімопулос потрапив у гучний скандал пов’язаний з домашнім насиллям. Його дружина Юлія звинуватила його у нанесені тілесних пошкоджень та пригрозила розлученням. Зараз пара виховує маленьку донечку Аделіну.

Причина скандалу

 Шоумен Андрій Джеджула став батьком.
Шоумен Андрій Джеджула і його дружина Юлія Леус.

Нещодавно Андрій Джеджула завітав на програму “Позаочі”, де розповів, що саме намагається зробити Юлія. За його словами, його дружина не така невинна, якою намагається себе продемонструвати. Мовляв, Юлія зовсім не жертва. Він впевнений, що усе це робиться для того, щоб зіпсувати його репутацію. Натомість, він не збирається розлучатися, адже не хоче бути далеко від своєї крихітної доньки і робить усе, щоб їм з Юлією було комфортно.

Андрій запевняє, що допомагає дружині у побуті і завжди робить усе, що необхідно: від прибирання до годування. Тому питання з розлученням досі висить в повітрі і ніяк не вирішиться.

Андрій Джеджула та Юлія Леус
Андрій Джеджула та Юлія Леус

Нагадуємо, що скандал почався з того, що Андрій Джеджула штовхнув свою вагітну кохану у розбите скло. У дівчини почалися проблеми зі здоров’ям і був ризик передчасних пологів. Тому вона одразу відправилася на швидкий до лікарні.

Андрій запевняв, що сварка сталася через те, що Юлія приревнувала його до Насті Каменських. Сама ж Юля розповіла, що Андрій Джеджула не гарно відгукувався про співачку і розповідав про її дефекти шкіри. Після того як жінка виписалася з лікарні, то вона відправилася в їхній з Андрієм спільний будинок і там знаходилася зараз після пологів.

Схожі статті