Home Шоу-бізнес Свято кохання: як Віктор Павлік та його вагітна дружина відсвяткували річницю? Каменських і не снилося

Свято кохання: як Віктор Павлік та його вагітна дружина відсвяткували річницю? Каменських і не снилося

Свято кохання: як Віктор Павлік та його вагітна дружина відсвяткували річницю? Каменських і не снилося
Молода дружина Віктора Павліка показала округлий животик

Вчора Народний артист України, 55-річний Віктор Павлік та його молода четверта дружина Катя Репяхова відсвяткували свою першу річницю весілля. З самого ранку у зіркового подружжя був доволі щільний графік. Спочатку вони завітали студію каналу “1+1”, а потім присвятили цей день одне одному.

Настя Каменських би плакала

Так, одні зірки ні в чому собі не відмовляють у річницю, а інші ледь святкують. Наприклад, Ольга Сумська цього року зіграла своє третє весілля в житті. Втім, вийшла заміж вона знов за свого чоловіка Віталій Борисюка, а церемонію влаштувала тільки через те, що мріяла одягнути білу сукню — в молодості в неї такої нагоди просто не було.

Кадри з весілля, якими поділилася Ольга Сумська в соціальній мережі.

Настя Каменських і Потап влаштовують пишне свято з обміном обітницями. Настя також не забуває обрати собі нову весільну сукню кожного наступного року.

Потап присвятив дружині Насті Каменських вірші
Потап та Настя Каменських

У Віктора Павліка та його вагітної дружини все зовсім не так. Пара просто вирішила повечеряти разом у ресторані “Кухмейстер”. Катя одягла звичайний білий сарафан, а Віктор Павлік не зраджував повсякденному стилю.

Нагадуємо, що стосунки Віктора Франковича та його молодої пасії  Каті Репяхової почалися 3 роки тому. Пара не могла офіційно пов’язати свої стосунки за декількох причин: по-перше, артист був одружений на третій дружині Ларисі, а по-друге, його син від цього шлюбу Павло був хворий на рак. Хлопець страждав через саркому і не міг самостійно пересуватися. Тому майбутнє подружжя чекало доброї нагоди, щоб перейти на новий етап. Віктор Франкович дуже не хотів засмучувати сина.