Михайло Заливако та переможниця проекту Анна Богдан дійсно залишилися разом: пара публічно проявляє почуття

Пара нарешті має змогу вийти в люди, а публіка стала свідком їхніх почуттів.

Не так давно стало відомо що головний герой 11-го сезону реаліті-шоу “Холостяк” Михайло Заливако та переможниця проекту Анна Богдан залишилися разом. Тепер публіка має відеопідтвердження цього ствердження.

Михайло Заливако та Анна Богдан разом вийшли на публіку

Кадри публічного виходу пари.

Зйомки проекту закінчилися 3 місяці тому і з того часу пара була вимушена приховуватися від публіки до фіналу шоу. А так як останній ефір пост-шоу “Як вийти заміж” відбувся, тепер вони можуть вільно пересуватися містом та публічно проявляти почуття одне до одного. Нещодавно зіркова пара з’явилася на розважальному заході у закладі “Cuba Camp” і довела, що не обманювала глядачів.

Анна Богдан і Михайло Заливако
Анна Богдан і Михайло Заливако

Михайло та Анна поводили себе вільно, почувалися комфортно і всіляко натякали на романтичний зв’язок між ними. Відомо, що холостяк навіть переїхав з Харкова до Києва заради дівчини. Якщо пара протримається досить довго, то Україна буде абсолютним рекордсменом у кількості пар з проекту, які залишилися разом.

Нагадуємо, про те, що Анна Богдан стане переможницею шоу стало відомо набагато раніше. Так, уважні користувачі мережі розсекретили дівчину, яка дивним чином опинилася на вечірці холостяків. Це стало основним аргументом цієї версії. Раніше така сама доля спіткала й Олександра Еллерта. Чи був якось покараний колишній учасник проекту Рибак за те, що опублікував відео з Анною по неуважності невідомо, але користувачі сподіваються, що ні.

Бажаємо Михайлові Заливаку та Анні Богдан великої любові та безкінечного щастя. Сподіваємося пара зможе створити родину та знайти шлях до серця одне одного.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.