Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

Родина Софії Ротару 2 роки тому потрапила у гучний скандал. Син та онук співачки намагалися незаконно перетнути кордон та втекти, в результаті чого були затримані прикордонними службами. Фото їхнього арешту одразу ж облетіло мережу, але Софія Михайлівна не поспішала давати коментарі, і, врешті-решт, зробила вигляд, наче нічого не відбувалося.

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Онук Софії Ротару розповів про свою поїздку до Сполучених Штатів

Онук Софії Ротару промовчав про свою поїздку до Сполучених Штатів

Як стало відомо згодом Руслан так і залишився в Україні, а от його син Анатолій все ж таки виїхав за кордон. Спочатку молода людина засвітився у Франції, потім в Італії. Про свою втечу він не мовчав, і визнав, що таки виїхав, але не розповів як саме.

Інсайдер розповів, де зараз Софія Ротару та чому уникає людей
Онук Софії Ротару розповів про своє життя в Сполучених Штатах

На даний момент Анатолій продовжує займатися творчістю та музикою, і називає себе Шаманом. Музика його поки що не набирає популярності, але бабуся та рідні підтримують чоловіка у його починаннях.

Тим часом з’являлася інформація про те, що Софія Михайлівна придбала нерухомість в Італії, і одразу оформила її на свого сина. Можливо, втеча онука та цей крок якось пов’язані між собою. Однак, сам Анатолій днями показався у Сполучених Штатах Америки.

Кажуть, що зараз молодик приспівуючи живе у США на гроші своєї знаменитої бабусі. Він розвивається творчо і, згідно з останніми даними, навіть підписав контракт із місцевими колегами, але, мабуть, розкішне життя чоловікові з власних доходів не потягнути. На цей випадок завжди є заробітки співачки, що вже реалізувалася.

Тим часом на особистій сторінці хлопця в соціальній мережі Instagram з’явилося нове фото, в якому Анатолій намагається копіювати героя Гете Фауста. У дописі до публікації молодик робить незвичайне зізнання через цитату класика.

Схожі статті

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.