Тіна Кароль вперше показала, з ким живе після смерті чоловіка у їхньому маєтку: його звуть Аркадій (ФОТО)

Коли син Веніамін покидає домівку, поп-діва не залишається сам-на-сам з будинком. В неї є компаньйон!

У далекому 2007-му році Євген Огір придбав великий шматок землі у селі Зазим’є під Києвом та затіяв будівництво маєтку. Тоді вони з Тіною жили у квартирі на Оболоні. Покійний чоловік мріяв подарувати цей будинок у честь народження первістка.

Втім, його мріям не було суджено збутися. Він захворів раком шлунку і не зміг закінчити будівництво. Тоді Тіна Кароль взяла на себе цей обов’язок і закінчила справу чоловіка. Спершу вона хотіла продати імення, щоб не відчувати біль від втрати, але потім зрозуміла, що це пам’ять, і її варто зберегти.

Жителі маєтку Тіни Кароль

Тіна Кароль у кадрі з другом Аркашею.

Сама співачка зізнавалася, що зробила усе так, як Євгену б подобалося за життя. Там вони з їхнім спільним сином Веніаміном живуть майже 10 років. У них є охорона та необхідна прислуга. Потім виявилося, що у маєтку живе ще один житель на ім’я Аркадій. Сірий папуга виду ара є улюбленцем співачки. Хлоп’я балакучий і дуже вихований, адже завжди каже “дякую”, коли отримує від господині шматочок фрукту або ласощі.

Аркадій

Аркадій.

У рубриці “42 питання Тіні Кароль” Аркадій зміг показати себе у всій красі. У нього велика клітка і доволі багато освітлення в кімнаті, в якій він проживає.

Співачка стверджує, що той має багатий словарний запас і навіть вміє мяукати.

Більшу частину часу Веніамін знаходиться на навчанні у Великобританії, тому можна сміливо стверджувати, що основну компанію поп-діві складає саме Аркаша. На щастя, останнім часом через карантинні обмеження зіркова мама може насолодитися й компанією сина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.