Ані Лорак надула губи та спантеличила мережу новим обличчям: прихильники запідозрили уколи краси

Популярна українська співачка Ані Лорак поділилася новим фото в соціальних мережах, чим наштовхнула користувачів на підозри в уколах краси.

Зовнішність зірок естради мало кого залишає байдужим. Як би вони не заперечували свою причетність до пластики, завжди знайдуться ті, хто буде докоряти їм в неприродній красі. Ані Лорак не стала винятком.

Останнім часом героїня нашої сьогоднішньої статті захоплює квітучим виглядом. Особливо після того, як в її життя повернувся колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу.

Мурат Налчаджиоглу і Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу і Ані Лорак

У мережі впевнені, що екс-подружжя возз’єдналося, адже вони вже кілька разів разом відвідували світські заходи і вели себе одне з одним досить мило, чого зовсім не приховували. Пара розлучилася в 2019-му після 10 років у шлюбі і народження спільної дочки Софії через зради Мурата.

Разом з тим, деякі користувачі мережі помітили зміни в обличчі поп-діви, відзначаючи, що її риси сильно змінилися. Днями Ані Лорак знову дала привід для обговорень, коли опублікувала у себе в Інстаграмі портретне селфі на тлі океану.

Скріншот з Інстаграму Ані Лорак
Скріншот з Інстаграму Ані Лорак

Співачка позує з зібраним в хвіст волоссям в білосніжній сукні з відкритими плечима. Макіяж Кароліни (справжнє ім’я зірки) підкреслив її пухкі губи, які, як підозрюють деякі фанати, вона могла збільшити за допомогою уколів ботоксу. Також коментатори звернули увагу на те, що з обличчя знаменитості зникли її фірмові родимки. І дійсно, їх в кадрі не видно.

У підписі до фото Ані Лорак подякувала фанатам за мільйони переглядів на нещодавно вийшовший кліп на пісню “Раздетая”, заради зйомок якого вона вирушила на Мальдіви.

Схожі статті