У Насті Каменських вже була дитина до шлюбу з Потапом: син, про якого не знав навіть коханий чоловік

З'ясувалося, що у Насті Каменських дійсно є син, хоча і не рідний.

Іноді наші секрети вилазять на боком. Так сталося і у житті Насті Каменських, яка не попередила свого чоловіка про те, що в неї є дорослих похресник.

Ревнощі Потапа

Якось до мережі потрапили ексклюзивні знімки Насті Каменських в обіймах Геннадія Вітеракты. Український артист виходив з будинку відомої співачки і наробив чимало галасу в вітчизняних ЗМІ. Журналісти одразу ж вирішили, що між зірками відбувається дещо романтичне. Мовляв, таємний роман. Тоді Потап серйозно занепокоївся і подзвонив співаку, щоб дізнатися про неоднозначну ситуацію, про яку він дізнався з преси.

Настя Каменських і Геннадій Вітер.

Втім, з’ясувалося, що роману між Геннадієм та Анастасією немає, але пов’язує дещо інше — не менш інтимне та вражаюче.

Спільний син

В коментарях журналістам телепередачі “Зірковий шлях” Генадій Вітер розповів, що у них з Настею Каменських є спільна дитина. Справа в тому, що співачка охрестила разом з ним хлопця на ім’я Артем. На жаль, прізвище хрещеного сина ніхто не знає.

А єдина характеристика його, як людини була надана Вітером, який описав його як дуже високого чоловіка. Що безумовно наштовхує на думку, що хлопець давно дорослий.

Потап та Настя Каменських
Потап та Настя Каменських

Сподіваємося, що між Потапом та Настею Каменських більше не ставалося подібних непорозумінь. Але ревнощі в подружній парі виявляється схожі на іспанські. Ще одним таким цікавим прикладом послужила ситуація з Алехандро, коли співачка, знаходячись у Мексиці, запропонувала другові переночувати в неї. Гніву Потапа не було меж.

Схожі статті