Екс-холостяк Михайло Заливако розкрив деталі стосунків з Анною Богдан: “Провал. Ми до нього прямуємо”

Анна Богдан та Михайло Заливако завітали на інтерв'ю, в якому розповіли усі деталі про особисте життя.

Пара Михайла Заливако і Анна Богдан є найбільш обоговорюваноюина данний момент. Абсолютно всім глядачам шоу цікаво, як насправді склалися стосунки молодих людей і наскільки їхні екранні відносини відрізняються від реальних. Нещодавно закокохані завітали на інтерв’ю до Слави Дьоміна, щоб надати ексклюзивну інформацію про своє спільне життя.

Прямуємо до провалу

По-перше, Михайло Заливако зазначив, що має лише позитивні очікування від стосунків з Анною. Екс-холостяк, як виявилося вірить у силу думки, і вважає, що погані думки ведуть до загибелі кохання. Мовляв, прямуємо прямісінько до провалу.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

Відправив би Аню додому

Також екс-холостяк не став приховувати той факт, що відмовився б від Анни, якщо така можливість з’явилася спочатку. Малося на увазі, якби він міг попрощатися одразу з декількома  учасницями. Переможниця реаліті-шоу знає про це і досі ображається на парубка.

Михайло Заливако зробив пропозицію Анні Богдан.

Перейшовши до більш романтичної частини розмови, Михайло розповів, що любить у своїй коханій. Він зізнався, що вважає її найбільш м’якою та ніжною серед учасниць і не дивлячись на її скандальну репутацію на шоу, він бачить в Анні зовсім інші риси характеру.

В інтерв’ю також увійшла інформація про контракт з телеканалом та більш пікантні подробиці зйомок.

Сподіваємося пара дійсно щаслива і зможе побудувати справжню родину, як уе вдалося Микиті Добриніну та Даші Квітковій, якими милується вся країна.

Схожі статті