Вагітна Марічка Падалко показала круглий живіт: приховувати очевидне більше немає сенсу (ФОТО)

Відома українська телеведуча Марічка Падалко не з чуток знає, що таке радість материнства, адже вона мама трьох дітей.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вже 19 років працює на каналі 1+1. На самому початку кар’єри вона вела спортивні новини в програмі “Проспорт”, з 2006-го Падалко перейшла у ТСН. Крім того, з 2015-го по 2018-й Марічка вела дитяче шоу “Марічкин кінозал”, в рамках якого юні телеглядачі дивилися анімаційні фільми і дізнавалися багато корисних речей, які ведуча подавала в простій і доступній формі. Очевидно, вона це вміє, оскільки у неї у самої троє прекрасних діток, які народилися в другому шлюбі зірки з Єгором Соболєвим.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми

Сама Падалко — єдина дочка для своїх батьків. Більш того, в інтерв’ю виданню WoMo вона розповіла, що в їхній родині багатодітність завжди була предметом співчуття. Незважаючи на це, Марічка завжди дуже хотіла стати мамою.

Єдиною запланованою і усвідомленою дитиною, за словами телеведучої, був тільки перший син Міша:

“Вагітність була довгоочікуваною, так як в досить тривалому першому шлюбі дітей не було, і в якийсь момент навіть почали закрадатися неприємні сумніви в здатності взагалі мати дітей”.

Марічка Падалко у студії
Марічка Падалко у студії ТСН

Після новини про майбутнє материнство Падалко дещо розслабилася, адже була впевнена, що легко вагітніти — це не про неї. Так і вийшло, що потенційне планування другого малюка обігнав вже сам факт вагітності. Тож, через рік після народження сина у пари народилася дочка Маша, і якщо первісток був спокійною дитиною, то перші місяці з Машею видалися дуже непростими:

“Ми стали обачнішими, про чергове поповнення навіть і мова не заходила, але знову наші плани були порушені рішенням зверху — Катрусиним рішенням [друга дочка подружжя, на даний момент наймолодша в сім’ї]. Я так говорю, тому що абсолютно вірю в теорію, що діти вибирають батьків”.

Не можна не відзначити, що Марічка продовжувала вести ефіри на 1+1, навіть перебуваючи в положенні, тому в мережі можна зустріти її милі вагітні фото, хоч і архівні.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Схожі статті