Сергій Притула забрав старшого сина, залишив дружину з двома крихітними доньками та покинув Київ

Сергій Притула забрав старшого сина Діму до Кременці.

Сергій Притула, як і його добрий товариш та колега в одній особі Олександр Педан завжди намагався зберігати авторитет зразкового сім’янина. Цю роботу він виконує справно і до сих пір. Він — хороший та люблячий батько, який любить проводити час з власними дітьми та робить усе задля їх блага.

Спільна подорож з сином

Нещодавно на особистій сторінці відомого українського шоумена Сергія Притули з’явився новий запис, у якому він показав, як відпочиває зі старшим сином Дімою.

Варто відмітити, що тільки нещодавно Сергій став батьком в втретє. У нього народилася прекрасна дівчинка Стефанія. Очевидно, що мама доньок телеведучого не була в змозі скласти компанію хлопцям і залишилася вдома. Підписники не змогли не помітити неймовірно схожість між зірковим татусем та його сином. Також користувачів мережі дуже сподобався той факт, що Сергій показує спадкоємцеві найгарніші місця в Україні. Недарма Притула — улюбленець українських глядачів. Про це говорить розмір його гонорару, який на даний момент є найвищим в нашій країні.

Нагадуємо, що Діма — первісток телеведучого від першого шлюбу. Не дивлячись на те, що стосунки з його мамою у Сергія Притули не склалися, хлопчик добре знайшов спільну мову з мачухою і неймовірно радий появи на світ Соломії та Стефанії. Зараз Стефанія настільки крихітна, що малюкові немає і місяця. Певно, Катрусі допомагають вдома, адже впоратися з двома дівчатами самотужки вкрай складно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.