Потап забув, що одружений з Настею Каменських та заговорив про близькі стосунки з іншою відомою жінкою

Потап розповів, які стосунки пов'язують його з Надею Дорофеєвою. Між ними є все.

Нещодавно підопічна продюсера Потапа Надя Дорофеєва дала свій перший сольний концерт. Через те, що Україна була закрита на карантин, співачка не могла провести цей захід майже 2 роки. Зараз же її мрія здійснилася і вона самостійно виступала на великій сцені без свого партнера. Звісно на концерт прийшли не тільки друзі та рідні, але й члени лейблу, які також хотіли підтримати колегу. Саме там відома українська телеведуча Катерина Осадча спіймала Олексія Потапенко для інтерв’ю.

Які стосунки пов’язують Потапа та Надю Дорофеєву?

Олексій Потапенко під час інтерв’ю почав сипати відвертими деталями, очевидно вважаючи, що зможе потім вмовити куму відмовитися від цих чудових нарізок. Втім, не вийшло. Під час розмови продюсер розповів, що в них з Надею Дорофеєвою в стосунках є абсолютно все, окрім с*ксу. При цьому сина Андрія, який стояв поруч, він ніяк не посоромився.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва та Потап

Також виконавець розповів, що не засмучується через те, що у Наді набагато більша кількість переглядів на YouTube, ніж у нього. Він впевнений, що коли вкладаєшся в артиста та бажаєш йому самого найкращого, то такі речі не сприймаєш як поразку. Він насправді дуже радий за людину, з якою дружить та співпрацює близько 15 років.

Нагадуємо, що декілька неділь тому, Потап та Настя Каменських святкували річницю весілля. Пара відмовилася від гучної вечірки, так як пандемія не дозволяла співачці влаштувати таку церемонію, як вона хотіла. Також на травень-місяць прийшлося дуже багато свят і зіркова пара очевидно не хотіла перетворювати цей місяць у фестиваль.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.