Олег Винник розсекретив ім’я майбутньої донечки, яку йому подарує Таюне: ховати таке щастя більше неможливо

Відомий український співак Олег Винник рідко відкриває подробиці свого особистого життя, але іноді він все ж радує шанувальників несподіваними одкровеннями.

Олега Винника і Таюне називають однією з найкрасивіших, хоч і таємних пар вітчизняного шоу-бізнесу. А таємною тому, що вони обидва довгі роки приховують свої почуття від публіки. Навіть коли журналісти задають питання в лоб, артисти вміло уникають відповідей, не бажаючи ділитися сокровенним.

Не можна не відзначити, що основна частина аудиторії Олега – жінки. Багато хто вважає його ідеальним чоловіком і мріє опинитися на місці обраниці виконавця. Проте, бек-вокалістку Таїсію Сватко (справжнє ім’я Таюне) люблять так само сильно, як і Винника, незважаючи на те, що саме вона зайняла його серце.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Неофіційно, але все ж відомо, що пара одружилася в студентські роки, а познайомилися вони на навчанні. Найкрасивіший хлопець на курсі закохався в найбільшу скромницю, і ось уже довгі роки вони підтримують і доповнюють одне одного. В тому числі і на сцені.

Також в ЗМІ можна зустріти інформацію про те, що Олег і Таюне навіть виховують спільного сина, його звуть Юліан, він зараз підліток, живе і вчиться в Німеччині, де знаменитий батько хлопця у свій час був великою зіркою.

Олег Винник
Олег Винник

Не виключено, що у Юліана колись з’явиться сестричка, на що співак одного разу натякнув сам. Так, під час автограф-сесії після чергового концерту Винник як ніколи розговорився і вельми інтригуюче відповів на питання про улюблене жіноче ім’я:

“Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна”.

Більше цікавих фактів, які Олег Винник так старанно приховує від шанувальників, в наступному відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.