Зірці серіалу “Друзі” діагностували рак останньої четвертої стадії: серця шанувальників розбиті

Один з акторів культового серіалу "Друзі" бореться з раком четвертої стадії, що стало великим потрясінням не лише для колег, а й численних шанувальників.

Життя дуже непередбачуване, якою б успішною і багатою не була людина. І герой нашої сьогоднішньої статті довів це своїм сумним прикладом. Американський актор Джеймс Майкл Тайлер, який зіграв офіціанта Гантера в серіалі “Друзі”, повідомив про серйозні проблеми зі здоров’ям.

Не так давно на екрани вийшов спецвипуск “Друзів”, у якому зірки зустрілися всі разом вперше за 17 років з моменту завершення ситкому. Там, звичайно, з’явилися головні актори Дженніфер Еністон (Рейчел), Кортні Кокс (Моніка), Ліза Кудроу (Фібі), Метт Леблан (Джоуї), Девід Швіммер (Росс) і Меттью Перрі (Чендлер).

Головні зірки серіалу Друзі у спецепізоді
Головні зірки серіалу Друзі у спецепізоді

Також своєю присутністю глядачів порадували виконавці другорядних ролей батьків Моніки і Росса, колишнього обранця Моніки Річарда та інші, однак Гантера фанати на власні очі так і не побачили.

Як виявилося, він не був задіяний у зйомках спецепізоду з вагомої причини. Джеймс зізнався, що хворий на рак простати термінальної стадії, який вже поширився на кістки:

“Я був дуже щасливий, що мене запросили, але я не хотів бентежити, розумієте? Я не хотів говорити: “О, до речі, у Гантера рак”, – розповів актор в шоу TODAY.

Джеймс Майкл Тайлер, який зіграв офіціанта Гантера
Джеймс Майкл Тайлер, який зіграв офіціанта Гантера

Вперше про захворювання Джеймс Тайлер дізнався 3 роки тому, коли проходив плановий медичний огляд, проте вже тоді пухлина почала зачіпати й інші органи. Зараз у нього паралізовані ноги, і він проходить черговий курс хіміотерапії:

“Я усвідомив, наскільки важливий кожен момент, кожен день. Не здавайтеся, продовжуйте боротися”, – звернувся актор до фанатів та усіх тих, хто теж зіткнувся з непростим діагнозом.

Схожі статті