Экс-дружина Віктора Павліка у день народження Михайлика опублікувала дивні рядки: “Зло не пройде далі”

Лариса Созаєва не раз за допомогою соціальних мереж вела діалог з родиною свого екс-чоловіка.

Віктор Павлік полишив Ларису Созаєву. Жінка болюче переживала розлучення, адже стосунки припинилися тоді, коли спільна дитина колишнього подружжя згасала від пухлини. Павло Павлік пішов з життя у 2020 році і у той же період ЗМІ змагалися за першість написати новину про весілля Віктора та його молодої дружини Катерини.

Лариса Созаєва

Лариса веде активно сторінку у Фейсбуці. Жінка використовує її як платформу для висловлювання своїх думок та інколи за допомогою соціальної мережі дає коментарі на інтерв’ю Катерини Репяхової. Так, взимку, коли вагітна дружина Віктора Павліка була на програмі “Зірковий шлях” та розповіла про взаємини коханого з екс-дружиною, Созаєва присвятила цілу публікацію своїй відповіді.

Ось так прокоментувала Лариса Созаєва інтерв’ю Катерини Репяхової.

15 червня 2021 року у Каті та Віктора народився син Михайло у цей день Лариса навіть не згадала про свого колишнього. Більше того, вона присвятила публікацію філософській темі.

Психічна гігієна Лариси Созаєвої

Варто зазначити, що багато публікує жінка просвітницького контенту. У неї є інформація для онкохворих, новини з життя громадських діячів та психологічні пости.

Психическая гигиена. Один из инструментов пропаганды – это публичная демонстрация террора, пыток и своей…

Опубликовано Лорой Созаевой Понедельник, 14 июня 2021 г.

У тексті, який помістила собі на сторінку Лариса, іде мова про психічну гігієну та вміння не підпускати до себе новин про терор, катування та інші жахи.

“Дивіться на правильне, слухайте справедливе, говорите правду, робіть правильні речі – ось простий рецепт ефективної дії і стримування своїх негативних імпульсів. Я побачив зло і ось, що я зробив.
Нехай зло не пройде далі вас”, – побажала своїм підписникам Лариса.

Схожі статті