“Допоможіть, будь ласка”. Леся Нікітюк пережила важку ніч і вимушена шукати нове житло: зірка розгнівана

Леся Іванівна скаржилася та сварилася, як ніколи раніше. Що сталося у зірки?

Навіть у зірок стаються ситуації, у яких ні до кого звернутися та попросити допомоги. Так, нещодавно Леся Нікітюк стала жертвою недобросовісних забудовників.

Що саме сталося у зірки?

Близько о пів на першу ночі на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилося два нових відео. На диво, них нічого не було видно окрім чорного екрану, втім було добре чутно розлючений голос Лесі, яка буквально благала їй допомогти.

“Ви чуєте це? От як мені заснути, скажіть, пожалуйста, мені завтра на зйомки. Капає з довбаних кондьорів. З довбаних кондьорів, а в мене кондьор не робить. Не можу закрити вікно. Поможіть, пожалуйста, хто-небудь”

Справа в тому, що кондиціонери, які запустилися через невблаганно спекотну погоду почали крапати конденсатом на її козирьок на вікні. Зірка намагалася виправити ситуацію,  підклала ганчір’я, але все марно.

Заснути вона не могла, закрити вікно не могла і тому страждала, поки всі мирно спали.
На ранок вона опублікувала декілька нових відео, які зняла поки їхала на роботу.

Скріншоти сторінки Лесі Нікітюк.

Леся Нікітюк не припинила виражати свій гнів. Зірка заявила, що шукатиме нову квартиру від добросовісних забудовників, які не встановлюють кондиціонери над козирьками. Суддя чи з усього, телеведуча не виспалася, втомилася і має препоганий настрій.

Звісно, під вечір настрій зірки може поліпшитися, і вона передумає змінювати місце проживання через сусідський кондиціонер. Але, хто зна, може це стане причиною покупки маєтку, наприклад?

Схожі статті