ТОП-5 знаменитостей, які починали свій зірковий шлях зі злиднів: Ротару, Ані Лорак, Ксенія Мішина та інші

Іноді шлях до успіху буває настільки тернистим, що залишається тільки дивуватися.

Софія Ротару

Софія Ротару на сцені
Софія Ротару на сцені

Софія Ротару народилася в селі Маршинці Чернівецької області, через два роки після закінчення Великої вітчизняної війни. Одна з шести дітей в дуже простій сільській сім’ї. Батько працював бригадиром виноградарів, а мама – на ринку.

“У дитинстві я не могла мріяти і про велосипед. У сім’ї крім мене було п’ятеро дітей: два брата – Анатолій і Євген і три сестри – Зіна, Ліда і Ауріка, жили ми бідно, як всі селяни. Батьки змалку привчали нас до праці – я, наприклад, з шести років корову доїла, – а ще один одного підтримувати. Батьки цілими днями на роботі, в поле, а ми один одного няньчимо, годуємо. А як про нас дбала старша сестра Зінаїда! Вона осліпла в чотири роки – ускладнення після тифу, але при цьому примудрялася радіти життю, розучувала зі мною пісні, стала для нас другою мамою. Так що я рано дізналася, що життя може бути дуже важкою. І ніколи не забувала про це “, – розповідає співачка.

Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Юна Кароліна Куєк з маленького міста Чернівці стала популярною співачкою Ані Лорак, яка сьогодні може дозволити собі все. Але мало хто знає, що дитинство співачки пройшло в злиднях. Рідна мати в шість років віддала Кароліну в інтернат, так як просто не мала чим нагодувати доньку.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Якось акторка зняла відео на території старого обдертого будинку за містом. Ксенія Мішина шокувала шанувальників, зізнавшись, що колись цей будинок був її будинком.

“Нам вдалося потрапити на територію будинку, в якому я раніше жила. Незважаючи на те, що житуха тоді була нелегкою і несолодкою, я відчула дійсно приємні спогади”, – поділилася актриса.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Майбутня зірка Віра Галушка росла в бідній багатодітній сім’ї. Батько після автокатастрофи став інвалідом, а мати мила підлогу на хімзаводі і потайки виносила звідти шматки мила, щоб звести кінці з кінцями. Світські хронікери навіть розшукали класну керівницю Віри Брежнєвої. Вона розповіла, що голодна учениця не раз приходила до неї, щоб просто попросити їжі.

 

Схожі статті