Катя Осадча та Юрій Горбунов потрапили у серйозну небезпеку через стихію: “Літаком кидало як метеликом!”

Юрій Горбунов розповів, яка доля спіткала літак, на якому вони дісталися Львова.

Настало літо, а значить, що у зірок маса проектів, концертів та різноманітних заходів. Катя Осадча та Юрій Горбунов зазвичай подорожують окремо, адже цього вимагає їхня професія та замовлення. Але в цей раз усе сталося зовсім по-іншому. Телеведуча зараз знаходиться при надії, а її вірний та коханий чоловік завжди поруч.

Нельотна погода у Львові

Права в тому, що зіркова пара відправилося з Києва до Львова на літаку, аби потрапити на фестиваль “Leopolis Jazz Fest 2021”. Втім, під час подорожі їх застала неприємна погода. На пілотів та пасажирів чекав ураган, який воював у місті. На щастя, негода не зчинила неприємностей у небі, а вже по прибуттю. Через шквали та пориви вітру пасажиром заборонили виходити з салону літака.

“Ось вона,стихія!! І нічого не вдієш! Львівське літо рулить! Літаком реально хитає! І все це почалося через хвилину після нашої посадки, яка була теж непростою! Літаком кидало як метеликом!! Пілоту – браво!!”, – поділився бурхливими емоціями Горбунов.

Скріншоти сторінки Юрія Горбунова.

До речі, по Каті та Юрію було дуже добре видно, що вони є досвідченими мандрівниками, адже в жодного на обличчі жоден м’яз не затремтів. Навіть попри цікаве положення телеведучої, вона аніскільки не нервувала, посміхалася і спокійно чекала у салоні, коли ж закінчиться негода. Ти встигла по фотографуватися разом, розповісти про подію та поділитися емоціями і враженнями.

Нагадуємо, що Катя Осадча носить під серцем третю дитину. Це буде другийй малюк, який народиться у неї у шлюбі з Юрієм Горбуновим.

Схожі статті