Не пройшло й року, як Ксенія Мішина розкрила свої істинні почуття до Олександра Еллерта: “Я розчарувалася”

Українська акторка Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт, якого вона обрала в фіналі шоу "Холостячка", досі разом, але не все так безхмарно.

Зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина в минулому році наважилася на велику авантюру – вона вирушила шукати кохання в романтичному реаліті “Холостячка”, і дійсно знайшла його.

За серце героїні нашої сьогоднішньої статті боролися 15 чоловіків, але підкорити його вдалося лише одному з них – сценаристу студії “Квартал 95” Олександру Еллерту. А от другий фіналіст Олексій Тригубенко залишився ні з чим.

Не минуло й тижня після завершення проекту, як закохані з’їхалися, а судячи з їх мікроблогу в соціальних мережах, вони досі живуть, відпочивають і подорожують разом. Наявність у Ксенії і Олександра дітей від минулих відносин не стала проблемою, оскільки вони подружилися і між собою, і з обранцями своїх батьків.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми

Втім, в мережі неодноразово обговорювалося можливе розставання пари, оскільки вони то відписувалися одне від одного, то видаляли спільні фото. А на цей раз за кадром “Improv Live Show” де взяли участь Еллерт і Мішина, екс-холостячка поділилася своїм першим враженням від Саші – було воно вкрай негативним, оскільки хлопець прийшов на зустріч з акторкою нетверезим:

“Спочатку, звичайно, я розчарувалася. Дуже засмутилася. Подумала – ну що це за поведінка?”,– сказала Ксенія.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Очевидно, Еллерту все ж вдалося змінити ставлення до себе, адже дуже скоро Мішина в нього закохалася. В інтерв’ю після завершення “Холостячки” зірка зізналася, що почуття закоханості з’явилося на самому початку проекту, тому їй було складно продовжувати зйомки, адже серце вже належало одному-єдиному, а потрібно було приймати знаки уваги від купи інших залицяльників.

Схожі статті