Костянтин Меладзе став банкрутом після звинувачень Ані Лорак: композитор вимушений викладати за копійки

Костянтин Меладзе дійсно здивував останніми новинами. Невже він банкрут?

У квітні цього року відома російська співачка Ані Лорак розповіла в програмі Доля людини” про конфлікт, що стався між нею і продюсером Костянтином Меладзе. Відразу ж після заяви Лорак її підтримали деякі колеги по цеху. Серед тих, хто також розповів про домаганнях Меладзе, були екс-солістка “ВІА Гри” Тетяна Найник і українська співачка Ольга Полякова. Але знайшлися і ті, хто різко виступив проти звинувачень Ані Лорак – наприклад, на сторону продюсера встали Отар Кушанашвілі, Валерія та Світлана Лобода, яка підкреслила, що не всім історіям на подібну тему варто вірити. У той час багато хто вважав, що після цього Ані Лорак може втратити свій заробіток, але останні події можуть дещо змінити думку глядачів.

Костянтин Меладзе вимушений викладати за копійки

Так, нещодавно стало відомо, що Костянтин Меладзе пропонує свої знання бажаючим. Більш того, він робить знижку аж у 60 відсотків для тих, хто запишеться раніше. З’ясувалося, що вартість його послуг сьогодні є лише 2 тисячі гривень.

Скріншот з офіційного сайту, де Костянтин Меладзе пропонує свої послуги.

Як відомо, декілька останніх років представникам шоу-бізнесу було нелегко, адже через карантинні обмеження артисти не могли влаштовувати концертні тури та брати замовлення на корпоративи. Зараз життя повертається у колишня русло, але невідомо, скільки грошей у цей час витратили ці самі представники творчої еліти. Навіть за умов жорсткої економії, Костянтин Меладзе, наприклад, має великий маєток, який вимагає оплати по рахункам. Судячи з усього, для Костянтина Меладзе цей період виявився дуже важким.

Схожі статті